The Orchard

prijzen

And so the adventure begins.

 
bruiloften001.jpg

Prijzen

Jullie kiezen wat het belangrijkst is op de dag, en wat vastgelegd moet worden. Wil je de voorbereidingen met de krullers in het haar en je eerste kop koffie die je aangereikt krijgt door moeders in pyjama of enkel een prachtige bruidsreportage als alles al op z’n plek zit? De toost erbij? Of misschien vanaf de krullers tot de hakken uit gaan en de muziek aan? Alles is mogelijk, maar om je op weg te helpen hebben we een en ander voor je op een rij gezet.

 

Per uur vragen we 139,- euro, waarbij we een minimum hanteren van 4 uur fotografie. Hier zit alles al in: btw, onze reiskosten (binnen Nederland en België), hoge resolutie beelden (op een USB stick!) en bovendien twee fotografen om jullie dag van verschillende hoeken vast te leggen. Per uur dat we fotograferen krijgen jullie van ons minstens 25 bewerkte beelden.

 

 

Kennis maken

Elke bruiloft is precisiewerk, we bespreken die van jullie graag tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek zodat alles haarfijn aansluit op jullie wensen, en jullie prachtige dag.

Overigens… 

We fotograferen jullie ook graag tijdens een engagement shoot voorafgaand aan de bruiloft, of wanneer zij hoog zwanger is! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

 
 Margot en Coen (november 2017)

Margot en Coen (november 2017)